Contact:

0766700800

Dispozitiv prin satelit cu care trimiti SMS-uri

Dispozitiv prin satelit cu care trimiti SMS-uri

Stiati ca exista un dispozitiv prin satelit cu care trimiti SMS-uri cu smartphone-ul?


Smartphone-ul modern este o minune a tehnologiei moderne. Iar in combinatie cu un operator de telefonie mobila poti efectua apeluri din cea mai densa jungla urbana pana pe Muntele Everest. Dar, in ciuda acoperirii globale a retelelor mobile, uneori nu este suficient. Vestea buna e ca a aparut un dispozitiv prin satelit cu care poti trimite SMS-uri cu smartphone-ul tau, chiar si in zonele fara acoperire celulara.

Puterea retelei celulare nu trebuie sa fie neaparat mare in fiecare loc vizitat. Poate ca mergi in drumetie sau doar explorezi salbaticia pe bicicleta.
Indiferent unde te duci, reteaua celulara si conectivitatea la internet ar putea fi afectate la un moment dat. In astfel de cazuri, trebuie sa ai o optiune de urgenta pentru a putea cel putin trimite SMS-uri.

SatPaq este un mic dispozitiv prin satelit care iti permite sa trimiti SMS-uri, chiar si cand nu exista acoperire mobila, fara a fi nevoie de semnal celular sau conectivitate la internet. Trebuie doar sa ai o aplicatie instalata pe smartphone-ul tau Android sau iOS si sa ai atasat dispozitivul – care se bazeaza pe satelit – la smartphone.
Acel dispozitiv prin satelit e similar cu o antena pentru TV, iar daca poti vedea cerul, poti trimite un SMS oricui cu smartphone-ul tau. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca receptorul nu va primi mesajul text de la numarul tau de pe smartphone.

In schimb, va fi folosit numarul dispozitivului prin satelit SatPaq pentru a trimite SMS-ul impreuna cu semnatura ta. Dispozitivul prin satelit se conecteaza wireless prin Bluetooth la smartphone-ul tau.

Acest dispozitiv care se bazeaza pe satelit te va costa 250 de dolari si va veni cu o rezerva de baterie care rezista 4 luni, ceea ce este impresionant. Pentru SMS-uri, poti cumpara mesaje in pachete care nu vor expira pana nu le folosesti, la doar 30 de centi pe SMS.

Articol preluat de pe https://dojotech.ro/

Add Comment

Newsletter

×

* E-Mail:

Prenume:

Nume: